info@stonegran.se

07- 627 94 674

Infällning av diskho

Underfräst Diskho

Underfräsning är ett mycket praktiskt sätt att montera diskhon som dessutom ger ett stiligt slutresultat. Med den metoden fräser man bänkskivan underifrån 15 mm och diskhon lyfts inuti skivan. Man kan tillämpa denna metod på de flesta diskhon. Även här kan man fräsa in räfflor i diskbänken vilka leder bort all vätsa direkt till hon.

Undermonterad Diskho

Undermontering är ett mycket populärt sätt för placering av diskho i köksbänken. Vid undermontering sätts diskhon på plats med speciella klämmor och man kan använda denna metod vid de flesta diskhon. Det är även praktiskt, då man kan torka all smuts direkt i diskhon. Vid undermontering finns även möjlighet att fräsa in avrinningsräfflor mot diskhon, vilket på ett enkelt sätt hjälper vattnet att rinna av samt inger ett stiligt och modernt intryck

Infälld Diskho

Inte alla diskhon går att planmontera på diskbänken, därför skall man se till att man har valt rätt bland ett brett sortiment av dishon. Vid planmontering gärs en utskärning av bänkskivan så själva diskhon placeras på samma nivå som diskbänken. Vid planmontering kan man ej göra avrinningsräfflor och vi rekommenderar att låta arbetet skötas av en erfaren byggmästare, då det kräver vissa specialkunskaper.

Planlimmad Diskho

Planlimning är den enklaste och bekvämaste metoden att montera en diskho i köksbänk av sten. Man skär ut ett hål enligt måtten på diskhon och placerar den med kanterna ovanpå köksbänken. Här kan man inte fräsa in räfflor för avrinning dock kan monteringen göras enkelt av kunden själv.

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

Konktakta Oss

vDisain © 2021 All Rights Reserved. Terms of Use and Privacy Policy