info@stonegran.se

07- 627 94 674

Garantii

Stonegran lämnar denna garanti till monteringsarbeten av bänkskivor och utrustning.

Stonegran garanterar att måtten på bänkskivor samt utskärningar för hushållsutrustning och diskhoar motsvarar måtten på köksmöblerna och att monteringsarbeten har utförts i enlighet med monteringskraven avseende bänkskivor.

Om det under monteringen visar sig att bänkskivan uppmätt av Stonegran inte passar till köksmöblernas mått kommer Stonegran att ersätta detaljerna med fel mått inom 2 (två) veckor på egen bekostnad.

Vid upptäckt av problem pga fel montering skall kunden underrätta Stonegran inom 24 (tjugofyra) timmar. Stonegran kommer att kontakta kunden och åtgärda felet snarast möjligt på en tidpunkt som passar kunden.

Denna garanti gäller i 12 (tolv) månader från datumet av monteringen av bänkskivor och utrustningen.

KUNDENS EGEN RISK

Den ovan angivna garantin gäller ej om kunden har vägrat att använda Stonegrans mätningsservice och har beställt diskbänkarna enligt av kunden själv uppmätta mått och egna ritningar. I sådana fall har kunden fullt ansvar för följaktliga felaktigheter och skall stå för alla kostnader i samband med åtgärdandet, inkl. ny mätning utförd av Stonegran, transport, nya bänkdetaljer och montering av dessa.

Om kunden utför monteringen själv eller beställer monteringen av någon annan än Stonegran, har kunden fullt ansvar för monteringen och eventuella problem under eller efter monteringen.

Kunden anses att vara tillräckligt informerad om rätt användning och underhåll av stenytor. Stonegran är inte ansvarig för eventuella förändringar eller fel på bänkskivor som har uppkommit efter monteringen pga felaktig användning eller felaktigt underhåll.

Eftersom diskbänkar av granit är framställda av natursten kan Stonegran inte garantera att färgen, mönstret och ytan på produkten är identiska med materialprovet.

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

Konktakta Oss

vDisain © 2021 All Rights Reserved. Terms of Use and Privacy Policy