info@stonegran.se

07- 627 94 674

Bänkskivor i marmor

Det finns ett brett utbud av färg och mönster när det gäller marmor – allt mellan ljusvita till svarta, randiga och prickiga. Vanligen är mörka färger starkare än ljusa och dessutom mindre porösa, vilket gör den tåligare för repor och fläckar. Behandling av sten med speciella medel hjälper att skydda bänkskivan mot fläckar och hålla dess fina glans.

Vid rätt behandling håller marmors med sin polerade yta en hög kvalitét och underbara färgdjup i åratal. Hos Stonegran kan man även välja en bänkskiva av marmor med matt yta.

Om du hittar en passande ton av marmor till ditt kök eller badrum bland vårt sortiment ta gärna kontakt med oss via epost info@stonegran.se, ring +46 762 794 674 eller varför inte skicka in en offertförfrågan via kontaktsidan Kontakta Oss – tillsammans hittar vi den bästa lösningen till ditt hem!

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

Konktakta Oss

vDisain © 2021 All Rights Reserved. Terms of Use and Privacy Policy