info@stonegran.se

07- 627 94 674

Bänkskivor i granit

Hem är varje människans mittpunkt, hem är ens borg och trygghet.

Ett hem är mittpunkt för alla människor, det är ens borg och trygghet. Varje hem är unikt och dyrbart för var och en. Vi önskar ge ert hem ett unikt prägel och stämning med våra moderna stenbänkskivor. Det är förmånligt för alla, då vi tar hänsyn till era personliga behov och erbjuder praktiska lösningar till både kök, badrum och kontorsutrymmen.

Sten i sina naturliga färger är en investering som ni kan njuta av i många år. Väljer ni en bänkskiva i granit, marmor eller kvarts ger ni era lokaler en tidlös form och skönhet.

När ni har hittat graniten som passar just i ert kök tveka inte att kontakta oss – info@stonegran.se ring på +46 762 794 674 eller skriv via kontaktsidan Kontakta oss – vi kommer att ge er vårt bästa pris!

 

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

 

Konktakta Oss

© 2022 All Rights Reserved. Terms of Use and Privacy Policy