info@stonegran.se

07- 627 94 674

Arbetsprocess

När Du har hittat lämpligt material och önskad färg på vår sida för Materialprover kan Du själv mäta upp de bänkskivor som behövs, räkna ut priset med hjälp av vår prisräknare och sända oss beställningen direkt info@stonegran.se, tillsammans med ett datum för mätning som passar Dig. För perfekt resultat rekommenderar vi att använda mätningstjänsten som vårt team erbjuder.

Vår mätningsspecialist kontaktar Dig för att närmare precisera datumet för mätningen och övriga detaljer. Mätaren kommer att ha med sig stenprover som hjälper Dig att göra det slutgiltiga valet.

När mätningen utförs bör Dina köksskåp absolut vara färdigmonterade. Vi behöver även uppgifter om den diskho och spis som kommer att installeras.

Ritningar över de uppmätta bänkskivorna skickas till fabriken där stenen skärs och behandlas. Resultatet blir en perfekt bänkskiva för Ditt kök.

När mätningen utförs bör Dina köksskåp absolut vara färdigmonterade. Vi behöver även uppgifter om den diskho och spis som kommer att installeras.

Montering av bänkskivor sker cirka två veckor efter mätningen.

Före montering av nya bänkskivor skall de gamla vara nedmonterade och avlägsnade. Blandare, diskhoar och spisplattor skall vara nedmonterade och avlägsnade. Alla skåp skall vara på samma höjd. Stöd och mellanrum för diskhoar och spisplattor skall vara i ställen som mätningsspecialisten har rekommenderat. Väggar måste anpassas för graniten i samråd med mätningsspecialisten. Vid behov skall väggkontakter avlägsnas, enligt mätningsspecialistens anvisningar.

Den bästa spegeln för kvalitet – vårt företag är uppbyggd med hjälp av personliga rekommendationer.

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

Konktakta Oss

vDisain © 2022 All Rights Reserved. Terms of Use and Privacy Policy